Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Nachtelijk brandje in mobiel toilet Sluiskil

Toegevoegd: 04-04-2021, 09.58 uur
Ter plaatse bleek een mobiel toilet in brand te staan.
Ter plaatse bleek een mobiel toilet in brand te staan.
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In de nacht van zaterdag op zondag is in Sluiskil brand gesticht in een mobiel toilet. De brandweer kwam ter plekke om de brand te blussen.


De brandweervrijwilligers van de post Sluiskil moesten rond 03.05 uur hun nachtrust onderbreken nadat was gemeld dat bij de Vergaertstraat een buitenbrand woedde. Ter plaatse bleek een dixi in brand te staan.

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Nadat de brand was geblust, konden de spuitgasten weer terug naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (4-4-2021 om 10:05)
Weer iemand die niet kon slapen en dan maar eigendommen vernielen. Nachtklok overtreden. Kreeg ie de deur niet open om zijn behoeften te doen???
Cookie-instellingen beheren