Weerbericht:
Rustig en vrij zonnig najaarsweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers gewond na botsing met quad

Toegevoegd: 04-04-2021, 14.45 uur
De fietsers zijn naar het ziekenhuis gebracht, de quadrijder bleef ongedeerd.
De fietsers zijn naar het ziekenhuis gebracht, de quadrijder bleef ongedeerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Bij de Hogezoom in Burgh-Haamstede is zondagmiddag een persoon met een quad in een sloot beland na een botsing met twee fietsers. De fietsers liepen letsel op.


De quadrijder reed samen met twee andere quadrijders over de Hogezoom toen deze rond 13.50 uur in botsing kwam met de fietsers. De quad belandde door het ongeluk in een droge sloot. De fietsers raakten gewond en zijn meegenomen door de ambulancedienst. De quadrijder en zijn passagier bleven ongedeerd.

De quad - volgens de RDW een bromfiets - kon door de betrokkenen zelf weer uit de sloot worden gehaald. De fietsen raakten beschadigd en zijn in de omgeving gestald. De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (4-4-2021 om 22:27)
Even het tegenovergestelde: de meeste verkeershufters die ik zie zijn fietsers! Lappen werkelijk alle regels aan hun laars en als er dan een ongeluk gebeurt begint iedereen te piepen over alle andere weggebruikers. In dit geval weet ik niet wie de schuldige is maar pas op met beschuldigen want dat is erg makkelijk! Ook wielrenners (een werkelijke plaag aan het worden) rijden hier in de bebouwde kom als dwazen!
fietser (4-4-2021 om 21:13)
Ze rijden veel te hard met die dingen. Gehuurd zo te zien!!! Sterkte en beterschap voor de gewonde fietsers
Goesenaar (4-4-2021 om 17:59)
Verbieden die apparaten. Rijden hier in Goes ook als een stel debielen.
Cookie-instellingen beheren