Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk bij Kapelle

Toegevoegd: 05-04-2021, 08.50 uur
Door: Remi Mesu

KAPELLE - Een persoon is bij een ongeluk in Kapelle bekneld geraakt. Een bestelbus was op een polderweg in de sloot geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 07.00 uur op de Kreekweg in Kapelle. De bestelbus raakte daar van de weg af en belandde ondersteboven in de sloot.

Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. Deze is door de ambulancedienst verzorgd en werd rond 08.00 uur door de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen is.

De afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie kwam na het ongeluk nog ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk. Hierdoor is de Weg langs de Zeedijk tijdelijk afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (6-4-2021 om 08:38)
Heel erg voor de nabestaanden! De oorzaak kan de hoge snelheid geweest zijn, maar ik zit 12 uur per dag op de weg, en als je dan ziet waar veel chauffeurs dan mee bezig zijn... Met de telefoon, papieren aan het doornemen, de krant, aan het eten, scheren, opmaken. Ik vind het niet bijzonder dat er dan ongelukken plaats vinden. Nu kost het weer een leven, maar in veel andere gevallen betaalt de verzekering wel hoor...
Timsalbim (6-4-2021 om 05:06)
“Weer een Pools busje”, kan mij de andere keren niet heugen.... De persoon in het busje is inmiddels overleden; “weer” een Pool, toch rini?
rini de jonge (5-4-2021 om 10:38)
weer een poolse busje op zijn kop gepakeerd in de sloot
merien (5-4-2021 om 09:15)
een polen bus die vliegen overal als gekken over de weg
Cookie-instellingen beheren