Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Vermiste man Sluiskil blijkt verdachte vernieling

Toegevoegd: 05-04-2021, 13.25 uur
Door: Remi Mesu

SLUISKIL - De hulpdiensten zijn maandag bij Sluiskil een zoektocht begonnen naar een vermiste man. De man zou na het vernielen van een auto in het water zijn gesprongen.


De hulpdiensten kregen rond 10.00 uur een melding binnen dat er een persoon te water zou zijn geraakt. Hierop werd een burgernetactie opgestart. De man zou aan de Goesepolderweg de achterruit van een auto hebben vernield waarna hij vluchtte en uiteindelijk in het water sprong. Vervolgens probeerde hij in het koude water naar de overkant te zwemmen.

Een boot van Rijkswaterstaat zocht een deel van het Kanaal van Gent naar Terneuzen af. Ook een helikopter van de politie is opgeroepen om de zoektocht te ondersteunen. De helikopter vond de man uiteindelijk terug.

De man is zwaar onderkoeld en met verwondingen uit het water gehaald om in de ambulance verzorgd te worden. Later is hij naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenissen rondom het kanaal.

Door de zoektocht heeft het scheepvaartverkeer door het Kanaal van Gent naar Terneuzen enige tijd stil gelegen. De schepen mogen inmiddels weer hun weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (8-4-2021 om 10:24)
Hopelijk wordt iedere cent en een dikke boete bij die duts geincasseerd, maar dat zal wel weer niet. "verwarde man" zeker?
Rick (6-4-2021 om 10:22)
Het kanaalwater is altijd lekker warm! Er zijn trouwens weer een hoop kosten besteed aan zo'n malloot...
R (6-4-2021 om 10:02)
Hebben ze daar de drugs ook ontdekt? Laatste tijd meer rare dingen!
Wim (6-4-2021 om 07:35)
Zou die man niets mankeren om na een vernieling dan daarna in het koude water te springen en dat met deze lage temperaturen wat een wonder dat de man nog leeft
P (5-4-2021 om 21:31)
Rare mensen in Sluiskil, eerst iets vernielen en dan in het kanaal springen?????
Jtg (5-4-2021 om 19:53)
Ja inderdaad Bert klopt inderdaad, onder invloed van kan niet anders...
Cookie-instellingen beheren