Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Vermiste man Sluiskil blijkt verdachte vernieling

Toegevoegd: 05-04-2021, 13.25 uur
Door: Remi Mesu

SLUISKIL - De hulpdiensten zijn maandag bij Sluiskil een zoektocht begonnen naar een vermiste man. De man zou na het vernielen van een auto in het water zijn gesprongen.


De hulpdiensten kregen rond 10.00 uur een melding binnen dat er een persoon te water zou zijn geraakt. Hierop werd een burgernetactie opgestart. De man zou aan de Goesepolderweg de achterruit van een auto hebben vernield waarna hij vluchtte en uiteindelijk in het water sprong. Vervolgens probeerde hij in het koude water naar de overkant te zwemmen.

Een boot van Rijkswaterstaat zocht een deel van het Kanaal van Gent naar Terneuzen af. Ook een helikopter van de politie is opgeroepen om de zoektocht te ondersteunen. De helikopter vond de man uiteindelijk terug.

De man is zwaar onderkoeld en met verwondingen uit het water gehaald om in de ambulance verzorgd te worden. Later is hij naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenissen rondom het kanaal.

Door de zoektocht heeft het scheepvaartverkeer door het Kanaal van Gent naar Terneuzen enige tijd stil gelegen. De schepen mogen inmiddels weer hun weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (5-4-2021 om 14:09)
zwemmen met dit weer ?valt mij mee dat hij het nog heeft overleefd
Cookie-instellingen beheren