Weerbericht:
Vandaag (zomers) warm, maar ook kans op onweer. Maandag koeler
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Drugspand Arnemuiden voor drie maanden gesloten

Toegevoegd: 06-04-2021, 15.08 uur
Drugspand Arnemuiden voor drie maanden gesloten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - Burgemeester Harald Bergmann van de gemeente Middelburg heeft maandag besloten een woning in Arnemuiden te sluiten voor de duur van drie maanden. Eerder troffen agenten onder meer drugs aan in het pand.


Op 16 januari 2021 was er een inval in de woning aan het Schuttershof. In het pand werd onder andere een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Op basis van het zogenaamde Damoclesbeleid heeft burgemeester Bergmann van Middelburg nu besloten om de woning voor drie maanden te sluiten. De deuren en de ramen van de woning worden verzegeld en er hangen aankondigingen op de deur en voor de ramen.

Met het zogenaamde Damoclesbeleid kunnen burgemeesters panden tijdelijk verzegelen als er een niet toegestane handelshoeveelheid drugs wordt aangetroffen. Het doel van de tijdelijke sluiting is de bestrijding van de drugshandel en het einde maken aan druggerelateerde activiteiten vanuit de woning.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (6-4-2021 om 22:54)
Mooi. Hoop dat ze het afleren.
Redouane (6-4-2021 om 19:13)
Goed zo, lik op stuk beleid. Laten we als samenleving eindelijk een einde maken aan het fabriceren en het verhandelen van drugs in woonwijken.
Cookie-instellingen beheren