Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen botst op brommobiel bij Axel

Toegevoegd: 06-04-2021, 17.05 uur
De brommobiel werd door een berger getakeld
De brommobiel werd door een berger getakeld
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

AXEL - Een vrachtwagen is maandagmiddag bij Axel op een brommobiel gebotst. Het ongeluk gebeurde bij een rotonde. de brommobiel moest met forse schade getakeld worden door een berger.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur bij de oprit naar de Tractaatweg (N62). De vrachtwagen kwam op de rotonde in botsing met de brommobiel. Het kleine wagentje liep daarbij forse schade op aan de voorkant van het voertuig. Hoe het ongeluk precies gebeurde, is niet bekend

Een ambulance werd ook opgeroepen voor het ongeluk bij Axel. Of een van de inzittenden naar het ziekenhuis moest, is onbekend. De brommobiel is door bergingsbedrijf Kuzee getakeld en meegenomen. Voor de bergingswerkzaamheden werd de oprit naar de Tractaatweg tijdelijk afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Z (9-4-2021 om 12:35)
Waar je ogen niet geweest zijn mag je mond niet praten.
Ineke (8-4-2021 om 07:22)
Waarom mag een brommobiel niet op de openbare weg. Heeft U zo'n grote tuin om er mee te rijden. Wat een onzin ze zijn gewoon ook welkom net als een brommer of scooter
Marcel de Bruijn (7-4-2021 om 16:36)
Het zou verboden moeten worden om met een brommobiel op de openbare weg te rijden. Levensgevaarlijk!!
Cookie-instellingen beheren