Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Mannen bekeurd voor rijden zonder rijbewijs in bestelbus

Toegevoegd: 08-04-2021, 19.02 uur
Tijdens een controle bleek dat de bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs.
Tijdens een controle bleek dat de bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag op de N61 in Zeeuws-Vlaanderen twee mannen bekeurd die zonder rijbewijs in een bestelbus reden.


Tijdens een controle bleek dat de bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs. Met de man werd afgesproken dat hij, na een proces -verbaal, niet meer verder mocht rijden. Niet veel later zag een agent het voertuig weer rijden en stelde opnieuw een controle in.

De bestuurder die eerder bekeurd was had naar de agent geluisterd en zat op de bijrijdersstoel. De nieuwe bestuurder bleek alleen ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Ook hij werd bekeurd.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (9-4-2021 om 13:19)
en toen reden ze weer vrolijk verder .ze zullen je maar aanrijden .geen rijbewijs dus ook niet verzekerd .veel harder aanpakken .bus in beslag nemen en die gasten vast zetten
D.M MWitte (9-4-2021 om 08:50)
een vd velen zonder geldige papieren . Lekker goedkope werkmensen hier heen halen . Dan krijg je dit over de vloer .
Cookie-instellingen beheren