Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt rode Fiat na schietpartij Sluiskil

Toegevoegd: 08-04-2021, 23.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - De politie is op zoek naar een rode Fiat 500. Dit voertuig is mogelijk betrokken bij een schietpartij in Sluiskil eerder vanavond.


Rond 20.40 uur kregen vermoedelijk twee automobilisten ruzie met elkaar. Deze ruzie is mogelijk uitgelopen op een schietpartij. Het voorval vond plaats op het Minister Lelyplein. Hier zijn ook meerdere getuigen verhoord.

Bij de ruzie was een rode Fiat 500 met zwarte strepen betrokken. Hierna is vanavond lange tijd gezocht. Ook een politiehelikopter is hiervoor ingezet. Bij Terneuzen werd een rode Fiat aan de kant gezet. De politie benaderde het voertuig met getrokken wapens. De inzittenden bleken niks met de zaak te maken te hebben.

Er wordt aangifte opgenomen en de recherche zal verder onderzoek doen. Op het Minister Lelyplein is nog gezocht naar sporen, maar voor zover bekend is er niks aangetroffen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (9-4-2021 om 07:37)
Het is toch niet normaal dat tegenwoordig iedere ruzie gepaard gaat met messen en pistolen. Hoe komt het in je op om met een wapen op stap te gaan
Wim (9-4-2021 om 07:35)
Dit gebeurd ook in Zeeland hoe komen die lui toch altijd aan die geweren die hier ook gebruikt zijn of is dit het gevolg van dat criminele gedoe
Cookie-instellingen beheren