Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijdster gewond bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 09-04-2021, 16.00 uur
De scooterrijdster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De scooterrijdster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is vrijdagmiddag de bestuurster van een snorscooter gewond geraakt. De scooterrijdster kwam in botsing met een personenbusje.


Het ongeluk gebeurde rond 15.05 uur bij het fietstunneltje bij de kruising van de Segeerssingel en de Segeersweg. Een rapid responder van de ambulancedienst onderzocht het slachtoffer en constateerde dat vervoer naar het ziekenhuis nodig was. Daarvoor werd een ambulanceteam opgeroepen.

De oorzaak van het ongeluk is hoogstwaarschijnlijk een voorrangsfout. De beide voertuigen liepen schade op. De politie heeft de scooter meegenomen, de bestuurder van de auto mocht zijn weg vervolgen nadat hij ter plekke een verklaring had afgelegd en zijn gegevens had gedeeld met de scooterrijdster.

De Segeerssingel was enige tijd dicht voor auto's maar rond 15.35 uur kon iedereen weer passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren