Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele lichte bui
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Bijna 25 boetes bij verkeerscontrole in Kapelle

Toegevoegd: 09-04-2021, 16.31 uur
De controle vond plaats in het kader van de opleiding van nieuwe agenten.
De controle vond plaats in het kader van de opleiding van nieuwe agenten.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Tijdens een verkeerscontrole bij de Vierwegen in Kapelle heeft de politie donderdag bijna 25 bekeuringen uitgedeeld. De controle vond plaats in het kader van de opleiding van nieuwe politieagenten. Acht aspiranten deden (met succes) examen.


Bij de controle werd er vooral gelet op de staat van voertuigen en aanhangwagens. Zo was bijvoorbeeld twee keer een kentekenplaat niet aanwezig, bleek vier keer een hulpkoppeling niet goed bevestigd te zijn en was een losbreekreminrichting onjuist bevestigd. Er bleek ook het één en ander mis te zijn met de verlichting van aanhangwagens. Twee keer was deze niet goed zichtbaar, één keer was een knipperlicht defect en één keer deed het achteruitrijlicht het niet. Tot slot was in één geval de verlichting van de aanhanger niet overeenkomstig met die van het trekkend voertuig.

De agenten letten ook op andere verkeersovertredingen. Zo reed één persoon 35 kilometer per uur te hard buiten de bebouwde kom. Een ander reed 25 kilometer per uur te hard binnen de bebouwde kom. Vier personen droegen geen autogordel en één persoon had een mobiele telefoon vast tijdens het rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Jan (11-4-2021 om 10:05)
jij ziet liever kinderen dood gereden worden ?
Jan (10-4-2021 om 19:02)
Bah moet je lekker trots op zijn
Chris (10-4-2021 om 12:17)
Zo, Nederland is weer een stuk veiliger....
Jwt (10-4-2021 om 06:00)
Iedereen geslaagd, dus waakzaam en dienbaar netjes gedaan tog!
Bewoner (9-4-2021 om 23:13)
Eindelijk optreden daar !!! Ze moeten zich gewoon aan de 30klm regel houden. Hoeveel ongelukken en doden moeten er nog vallen ???
rinus (9-4-2021 om 18:06)
wat een super middag weer. goed dat daar weer eens flink naar gekeken wordt wat een boeven allemaal
Cookie-instellingen beheren