Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Sasputsestraat Schoondijke

Toegevoegd: 09-04-2021, 23.49 uur
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Een automobilist is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Sasputsestraat in Schoondijke.


Bij een erf aan de Sasputsestraat klonk omstreeks 21.05 uur een harde knal. Een automobilist bleek een stenen muurtje en een houten boerderijkraampje omver te hebben gereden. Na de melding werden onder meer de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen.

​Rond 21.20 uur werd de komst van de helikopter geannuleerd. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto gehaald en vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde personenauto getakeld. De resten van het kraampje zijn door de eigenaren opgehaald met behulp van een vorkheftruck.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren