Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gewonden bij eenzijdig ongeluk Poortvliet

Toegevoegd: 09-04-2021, 23.50 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een eenzijdig verkeersongeluk in de polder bij Poortvliet zijn vrijdagavond omstreeks 21.50 uur zeker twee personen gewond geraakt.


De slachtoffers zaten in een personenauto die vanaf de Roolandsedijk de Bartelmeetweg op was gereden. Tussen de kruising met de Essendijk en de T-splitsing met de Flierweg ging het mis. De BMW belandde door onbekende oorzaak in de linkerberm, reed een verkeersbord omver en gleed de sloot in.

De inzittenden van het voertuig konden zelfstandig uit de auto komen. Wel liepen zeker twee personen letsel op. De ambulancedienst heeft het duo naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek en verdere behandeling. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de auto rond 23.45 uur getakeld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (10-4-2021 om 14:14)
Ik hoop dat de bestuurder en de mede inzittende van dit ongeluk het ziekenhuis lopend kunnen verlaten . En als je het filmpje bekijkt, dan is de eerste indruk dat als de bestuurder niet onwel is geworden tijdens het rijden dat het heel erg hard is gegaan want een bord met paal en al uit de grond rijden waardoor dit aan de andere kant terecht komt, dan ging het volgens mij veel harder dan de 60 km per uur .De verkregen schade daar moet hij in zo'n geval dan ook zelf maar voor opdraaien. Is overigens een heel harde leerschool.
Cookie-instellingen beheren