Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde automobiliste mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 10-04-2021, 10.53 uur
Bij de vrouw is een bloedproef afgenomen.
Bij de vrouw is een bloedproef afgenomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - De persoon die gisteravond ernstig gewond raakte bij een eenzijdig ongeluk in Schoondijke reed mogelijk onder invloed van alcohol. Dat zegt de politie.


Het slachtoffer, een 21-jarige vrouw uit Oostburg, reed rond 21.05 uur vanuit de richting van Sasput richting Schoondijke. Rond 21.05 uur raakte ze in de rechterberm om vervolgens via het vrijliggende fietspad tegen een stenen muurtje te rijden. De automobiliste reed ook een houten boerderijkraampje omver en kwam een stuk verder tot stilstand.

Na de melding werden onder meer de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De komst van het traumateam bleek echter niet nodig en rond 21.20 uur kon dit weer terugkeren naar de basis. Wel moest het slachtoffer door de brandweer uit de auto worden gehaald. Ze is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Volgens de politie rook de auto van de vrouw naar alcohol en bestaat daarom het vermoeden dat ze onder invloed van alcohol heeft gereden. Om hier duidelijkheid over te krijgen is in het ziekenhuis bij de vrouw bloed afgenomen. Dit zal nader onderzocht worden.

Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde personenauto getakeld. De resten van het kraampje zijn door de eigenaren opgehaald met behulp van een vorkheftruck.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (12-4-2021 om 00:36)
@Dag vlinder: dan hoop ik dat je eens naar een paar filmpjes gaat kijken op youtube over een dader (bestuurder van een auto die met telefoon zat te spelen) en die hierdoor een kind heeft dood gereden. Behalve dat ik bewondering heb voor die jongen geeft hij wel zelf toe dat ook zijn leven compleet verwoest is door dit ongeluk. Kijken of je daarna nog zo lekker dom met je telefoontje wilt spelen achter het stuur. Ik weet niet of ik de link hier mag plaatsen: https://www.youtube.com/watch?v=V-WCzgjXqkA Kijken of je nog zo stoer bent....ik hoop dat deze reactie geplaatst wordt.
Dag vlinder (10-4-2021 om 19:20)
@anti gsm : smartphones in het verkeer kan prima! Anders had ik al tig x een ongeluk gehad.
Freddie H. (10-4-2021 om 12:01)
Gelukkig alleen zijzelf,mocht het inderdaad alcohol zijn
AntiGSM (10-4-2021 om 11:45)
Geen medelijden mee, goede les is dat de verzekering net betaald dus dit is gelijk een dure les. Alcohol, drugs en smartphones kunnen niet in het verkeer.
Cookie-instellingen beheren