Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie verwijdert groep van vakantiepark Nieuwvliet

Toegevoegd: 10-04-2021, 10.54 uur
Politie verwijdert groep van vakantiepark Nieuwvliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - De politie heeft vannacht beveiligers geholpen om een groep jongeren te verwijderen van een vakantiepark in Nieuwvliet.


Bij het park aan de Zeedijk bevond zich volgens de politie een groep van vijf personen die niet naar de aanwezige beveiligingsmedewerkers luisterden en weigerden het terrein te verlaten. Volgens de politie leken de personen onder invloed van alcohol te zijn.

De politie ging na de melding met meerdere eenheden ter plekke. Kennelijk maakte dit voldoende indruk want de vijf, variërend in leeftijd van 20 tot 22 jaar en afkomstig uit Den Haag, luisterden wel naar de aanwijzingen van de politie. Of de mannen gasten danwel bezoekers van het park waren kon de politie vanochtend niet zeggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pamela (10-4-2021 om 17:41)
Deze informatie is niet correct. Veel meer jongeren en niet alleen alcohol, dan hadden ze nog op het park gezeten. Er waren diverse soorten drugs in het spel.
G.J.M. Elfrink (10-4-2021 om 16:36)
zijn wel bekeurd hoop ik kan ik hier uit niet opmaken het was na tienen
pieternel (10-4-2021 om 12:05)
Ga dat maar in De Haag doen!!!!
Cookie-instellingen beheren