Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Vijf gewonden bij ongeluk Bartelmeetweg Poortvliet

Toegevoegd: 10-04-2021, 10.56 uur - Update: 10-04-2021, 11.17 uur
Vier passagiers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder ging naar de HAP.
Vier passagiers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder ging naar de HAP.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij het ongeluk gisteravond op de Bartelmeetweg in Poortvliet zijn niet twee maar in totaal vijf personen gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de bestuurder, zo bevestigt een woordvoerder.


De slachtoffers zaten in een personenauto die vanaf de Roolandsedijk de Bartelmeetweg op was gereden. Tussen de kruising met de Essendijk en de T-splitsing met de Flierweg ging het mis. De BMW belandde door onbekende oorzaak in de linkerberm, reed een verkeersbord omver en gleed de sloot in.

In de auto zaten volgens de politie in totaal vijf personen. De bestuurder, een 20-jarige man uit Sint-Maartensdijk, liep licht letsel. Hij heeft zich bij de huisartsenpost (HAP) laten behandelen. Bij hem in de auto zaten twee 14-jarige jongens uit Sint Philipsland, een 15-jarig meisje uit diezelfde plaats en een 14-jarige jongen uit Scherpenisse. Zij raakten allemaal gewond.

De vijf konden zelf uit het wrak komen. Volgens de politie liep geen van de betrokkenen levensbedreigend letsel op maar wel was sprake van onder meer botbreuken. De vier minderjarige passagiers zijn naar het ziekenhuis gebracht, zo vertelt de politie vanochtend.

De politie is op basis van artikel 6 van de Wegenverkeerswet een onderzoek gestart naar de toedracht van het verkeersongeluk. Dit artikel gaat over het door schuld veroorzaken van een verkeersongeval waarbij een ander (ernstig) lichamelijk letsel oploopt of komt te overlijden. Bij de bestuurder zijn een blaas- en speekseltest afgenomen maar hij bleek niet onder invloed te zijn.

Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de auto rond 23.45 uur getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mams (12-4-2021 om 08:16)
Waarom altijd dat harde oordelen? Denk je dat die ouders nog niet genoeg hebben? Ouders allemaal veel sterkte hierin. Ook voor de kinderen en bestuurder.
fietser (11-4-2021 om 10:00)
Stallander, mogelijk reed ie hard om die jeugd 14-15 jarigen snel naar huis te brengen. Trouwens wat doen zulke jongeren bij een 20-jarige beginnend bestuurder in een BMW 's avonds laat!? Ouders?
Stallander (10-4-2021 om 17:04)
Avondklok? zijn daar ook boetes voor uitgedeeld?,
Grote Smurf (10-4-2021 om 14:13)
Het domme stoerdoenerij komt nog wel eens voor bij de jeugd. Kijk eens hoe hard ik door die bocht kan en vervolgens crashen ze keihard. Gelukkig staan hier geen bomen want ook dat soort berichten komen genoeg voor. Dit soort types zien het gevaar voor zichzelf en anderen niet in. Ik mag hopen dat iedereen een gordel droeg en dat iedereen er zonder blijvend letsel bovenop komt. Kijk uit bij wie je in de auto stapt. Petje op groot ego en overdreven macho gedrag zijn al slechte voortekenen.
Piet (10-4-2021 om 12:43)
"onbekende oorzaak", ehhh als je als een klapm***ool rijdt is dit niet verwonderlijk. Altijd leuk, de resultaten van 'stoer' rijgedrag. Als je dan zo nodig wilt racen doe een trackday en draag je gordel en doe een helm op
Cookie-instellingen beheren