Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 216 km

Botsing auto’s op Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 10-04-2021, 15.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen heeft zaterdagmiddag een kop-/staartbotsing plaatsgevonden tussen meerdere personenauto's. Niemand raakte gewond. Wel was er materiële schade.


De auto's kwamen rond 14.45 uur met elkaar in botsing tussen de rotonde bij de Gamma-bouwmarkt aan de Govert Flincklaan en de tankstations aan de Sloeweg. De voertuigen reden richting de stad toen het misging. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om één van de voertuigen te takelen. Vanwege de aanrijding was één rijstrook op de Sloeweg enige tijd niet beschikbaar. De politie leidde het verkeer langs het ongeluk door verkeer richting de Sloebrug over de uitvoegstrook bij het Esso-tankstation te sturen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rem (11-4-2021 om 13:06)
@Fusrohdag , Omdat al deze zaken de oorzaak van bijna elke kop en staart botsing zijn. Want als je voldoende afstand houd en de snelheid is normaal voor de weg waarop je rijd dan heb je tijd zat om te remmen.
P (11-4-2021 om 10:28)
@WalterG, kan keren? Dat is de enige manier om te keren en op dezelfde weg terug te belanden. Verder is het allemaal een doorgetrokken streep en mag je daar helemaal niet keren bij de twee tankstations. Maar wat betreft het invoeg strookje dat werkt wel maar de snelheid is te hoog op deze weg, dit is de enige weg binnen de bebouwde kom waar je 70 mag om een invoeg snelheid te behalen van 70 moet je toch enige flexibiliteit bezitten en wat kracht en is dus niet voor elke lft haalbaar om zo snel en kort te reageren. En dan heb ik het vooral eigenlijk over de invoegstrook direct na de brug die ook nog in een neerwaartse versnelde lange flauwe bocht zit die ook dus snelheid genereert.
Fusrohdag (11-4-2021 om 00:47)
Loesie, waar staat er dat er te hard gereden werd op dat moment? Waar staat er iets over bumperkleven? Waarom krabben ze achter de oortjes? Wat snap jij wel wat anderen niet snappen van dit bericht? Wat een rare reactie, als je slechte ervaringen hebt met deze weg, zeg dat dan. Dat zou tenminste nog een beetje inhoudelijk reageren zijn. Nu brabbel je echt wat en ben je jezelf aan het feliciteren omdat jij dingen snapt waar niemand vragen over heeft gehad. Als je even een aai over je bol wilt, zeg dat dan.
walterG (10-4-2021 om 22:16)
Misschien? Wilde er alweer eentje keren via de uitrit/inrit van de twee benzine stations. Iemand in onbenul die niet weet dat je 200 meter verder via de rotonde kan keren? Tijd voor een stalen middenberm blokkering, 1 rijbaan 1 meter verleggen naar het zuiden, iets waar al jaren over gesproken wordt.
Grote Smurf (10-4-2021 om 21:00)
Vraag me af hoe dat is gebeurd. Op dat punt heb je ook van die mensen zonder inzicht die na het tanken (zonder goed te kijken en eerst goed vaart te maken) hem zo de weg op gooien. Als het achterop komend verkeer dat niet verwacht en even aan de radio zit dan is het meteen raak. Sowieso als men overtreders wil pakken dan hebben ze op die plek een ware goudmijn. Je ziet ze daar heel regelmatig keren over de doorgetrokken streep om even aan de overkant te tanken ipv dat ze dit netjes via de rotonde doen. Een camera die dat detecteerd en opnames maakt zou super zijn. Een keer komt daar de grote klapper.
Koos P. (10-4-2021 om 20:27)
Meer afstand houden, dan heb je hier geen last van. Dan heb je wat meer tijd om rustig te remmen.
Cookie-instellingen beheren