Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

'Dieven' blijken onschuldige schilders te zijn

Toegevoegd: 10-04-2021, 16.04 uur
Uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn.
Uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De politie heeft vanochtend in Koudekerke twee schilders aan de kant gezet nadat was gemeld dat zij mogelijk bouwspullen hadden weggenomen. Uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn.


Een getuige meldde vanochtend dat hij vermoedelijk een diefstal had gezien en dat de twee mannen in een auto zouden zijn gevlucht nadat zij de melder hadden gezien. Direct werden meerdere politie-eenheden ter plekke gestuurd. Al snel zagen agenten het voertuig rijden nabij het Vebenabos. Er werd een stopteken gegeven en hieraan werd gehoor gegeven. De twee inzittenden verklaarden schilders te zijn die aan het werk waren geweest.

"Om er zeker van te zijn dat er niets gestolen was, zochten wij de locatie af en belden wij met mogelijke betrokkenen. Uiteindelijk konden wij met zekerheid zeggen dat het loos alarm was en de twee de waarheid spraken", zo vertelt de politie op social media. De politie benadrukt dat ondanks dat de melding loos was men erg blij was met de oplettendheid van de melder. "Bel bij verdachte situaties zoals deze dan ook altijd 112. Zo kunnen wij snel reageren", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henk (12-4-2021 om 23:19)
Juist Cees zo is het maar net Joris weet alles zo te lezen En gespierdehulk, stel ze gaan verkleed als schilder...
Cees (12-4-2021 om 12:52)
Goed door de politie gereageerd. Beter 1 x voor niets dan niet/te laat.
Emergo (11-4-2021 om 15:50)
Joris Prima, als ze bij jouw inbreken bellen maar geen politie.
Gespierdehulk (10-4-2021 om 20:14)
Je ziet toch verschil tussen inbrekers en schilders
Joris (10-4-2021 om 16:24)
In plaats van de politie bellen omdat er wat jongeren in een schuurtje zitten in Tholen of een paar schilders werken in Koudekerke zouden NSB-ers zich beter met hun eigen zaken bemoeien. Hoe goed moet het voelen een stel onschuldige hardwerkende mensen te naaien?
Cookie-instellingen beheren