Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 215 km

Auto botst op scooter in Vlissingen

Toegevoegd: 11-04-2021, 16.31 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een auto is zondagmiddag in Vlissingen op een scooter gebotst. Bij het ongeluk hoefde niemand naar het ziekenhuis.


De botsing gebeurde rond 14.40 uur op de kruising van de Zuidbeekseweg met de Rosenburglaan. Een automobilist zag daar de scooterrijder over het hoofd. De bestuurder van de scooter liep door de botsing lichte verwondingen op.

De jongen is nog wel door het ambulancepersoneel ter plaatse verzorgd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter is door de politie meegenomen en wordt nog onderzocht. Na het invullen van de schadeformulieren en het afleggen van een verklaring kon de automobilist haar weg weer vervolgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Marcel (11-4-2021 om 18:10)
Beste Marcel, waar moeten ze dan rijden ? verschil in snelheid met fietsers is te groot Automobilisten moeten maar eens wennen dat dit ook verkeersdeelnemers zijn. en gewoon normaal doen ! Auto, brommer, moter dat heet gewoon verkeer !
Marcel de Bruijn (11-4-2021 om 17:09)
Dat krijg je ervan met al die scooters op de rijbaan.
Cookie-instellingen beheren