Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst op scooter in Vlissingen

Toegevoegd: 11-04-2021, 16.31 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een auto is zondagmiddag in Vlissingen op een scooter gebotst. Bij het ongeluk hoefde niemand naar het ziekenhuis.


De botsing gebeurde rond 14.40 uur op de kruising van de Zuidbeekseweg met de Rosenburglaan. Een automobilist zag daar de scooterrijder over het hoofd. De bestuurder van de scooter liep door de botsing lichte verwondingen op.

De jongen is nog wel door het ambulancepersoneel ter plaatse verzorgd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter is door de politie meegenomen en wordt nog onderzocht. Na het invullen van de schadeformulieren en het afleggen van een verklaring kon de automobilist haar weg weer vervolgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bekende (12-4-2021 om 11:11)
Wat kunnen mensen toch snel oordelen, deze jongeman heeft een uitwijk manoeuvre moeten doen omdat de automobilist de bestuurder van de scooter over het hoofd zag. Zodoende is de bestuurde van de scooter met een flinke klap tegen een paal gekomen en van zijn scooter afgeslingerd. De scooter is goedgekeurd door de politie en niet opgevoerd.... Denk eerst na voor dat je zomaar iets zegt!!!
m (12-4-2021 om 08:20)
ik hoorde pas iemand zeggen dat daar weinig voorrang wordt verleend. Er staat duidelijk een stopbord. juist omdat het erg onoverzichtelijk is. Kan best dat de scooter te hard heeft gereden, maar de scooter is flink kapot. als de auto daar had gestopt was er naar mijn mening minder schade geweest. maar misschien heb ik het verkeerd. Er zijn auto's die rond de obstakels heen rijden. ik beweer niet dat de bestuurder dat heeft gedaan, maar het gebeurd wel.
Ed (12-4-2021 om 07:46)
Uhh meneer agent. Klopt uw kenteken nou niet op de aanhangwagen?
Grote Smurf (11-4-2021 om 19:59)
Dan heeft die automobilist daar ook vast niet gestopt om goed naar links en naar rechts te kijken. Er staat daar gewoon een stopbord en dat is vaak niet voor niets. Aan de andere kant zie je die scooters soms ook asociaal hard over die kruisingen denderen alsof ze levensmoe zijn. Een keertje stopt er eens iemand niet en dan is het meteen raak. Gelukkig vallen de verwoningen mee.
Woke (11-4-2021 om 19:22)
@marcel de Bruijn wat een domme reactie, er staat toch auto botst op scooter. Niet andersom. Op die kruising hoort de autobestuurder gewoon te stoppen.
Lees de bree (11-4-2021 om 18:36)
Marcel: het is een oversteekplaats fietspad...en heeft er niets mee te maken wat wel is dat de scooters veel al te hard rijden...je hebt net linkse en rechts gekeken en komen plots met een bloedgang aanrijden en vele kunnen niet eens fatsoenlijk rijden...
Cookie-instellingen beheren