Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Walcherse politie treft bij toeval hennepkwekerij aan

Toegevoegd: 11-04-2021, 20.24 uur
De hennepplanten en materialen zijn in beslag genomen
De hennepplanten en materialen zijn in beslag genomen
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Walcherse politie heeft zondag tijdens een inval een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning werden zeven planten gevonden.


In het kader van een onderzoek hield de politie zondag een inval ter aanhouding van een verdachte. In de woning waar de verdachte zich mogelijk zou bevinden troffen de agenten die niet aan. Wat de dienders wel aantroffen was een in werking zijnde kweektent met drie hennepplanten.

In de ruimte van de kweektent stond een kledingkast zoals die in meer huizen te vinden is. Wat de agenten echter opviel was dat deze kledingkast een actief ventilatiesysteem bevatte. Na nader onderzoek bleek dat de normaal uitziende kast was omgebouwd tot kweekruimte met daarin nog eens vier hennepplanten. Alle hennepplanten en de materialen die specifiek voor de hennepteelt bedoeld waren, zijn door de politie in beslag genomen. Van de verdachten is inmiddels een verklaring afgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Archaios (12-4-2021 om 12:50)
EEN INVAL? 700 planten! O nee 7 stuks. Bravo mannen! Goed werk bezig twas vast de moeite waard. .
Kees (12-4-2021 om 12:50)
Het aantal planten maakt niets uit, Gewoon doorgaan politie. Er zijn altijd azijnneuzen.
Beunhaas (12-4-2021 om 11:05)
Haha 7 hele wietplanten nou nou is dat waar de politie zich tegenwoordig mee bezighoud. Ben ik dan ook strafbaar als ik 7 kamerplanten in huis heb, of mag dat dan weer wel??
Inwoner (12-4-2021 om 00:54)
Wauw! 7 hele planten! Gelukkig heeft de politie zoveel tijd om dese criminelen aan te pakken en de verhuurder achter te laten met een ingebeukte deur!
Achiel van 't Hof (11-4-2021 om 23:19)
Wel 7 planten!!! Das toch duidelijk voor eigen gebruik. Hou toch op.
Jwt (11-4-2021 om 22:11)
Altijd dezelfde trieste figuren, zullen helaas nooit veranderen...
Cookie-instellingen beheren