Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Walcherse politie treft bij toeval hennepkwekerij aan

Toegevoegd: 11-04-2021, 20.24 uur
De hennepplanten en materialen zijn in beslag genomen
De hennepplanten en materialen zijn in beslag genomen
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Walcherse politie heeft zondag tijdens een inval een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning werden zeven planten gevonden.


In het kader van een onderzoek hield de politie zondag een inval ter aanhouding van een verdachte. In de woning waar de verdachte zich mogelijk zou bevinden troffen de agenten die niet aan. Wat de dienders wel aantroffen was een in werking zijnde kweektent met drie hennepplanten.

In de ruimte van de kweektent stond een kledingkast zoals die in meer huizen te vinden is. Wat de agenten echter opviel was dat deze kledingkast een actief ventilatiesysteem bevatte. Na nader onderzoek bleek dat de normaal uitziende kast was omgebouwd tot kweekruimte met daarin nog eens vier hennepplanten. Alle hennepplanten en de materialen die specifiek voor de hennepteelt bedoeld waren, zijn door de politie in beslag genomen. Van de verdachten is inmiddels een verklaring afgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (14-4-2021 om 10:43)
@Martin de Neef, je heb helemaal gelijk.
Martin de Neef (13-4-2021 om 10:08)
Ze komen dit tegen tijdens een onderzoek. Gewoon goed gedaan dat ze het dan gelijk oppakken. Al die negatieve commentaren hier, dat is pas triest.
Sha (13-4-2021 om 08:24)
Zowee pfffff VETTE vangst hoor!!!!!
Smoker (13-4-2021 om 08:14)
Zo dan, 7 hele planten, de dienders zullen trots zijn...
Toon (12-4-2021 om 17:21)
Gewoon vrij geven dat spul , beter eens meer kijken automobilisten die je bijna van de wereld rijden tijdens whatsappen onder het rijden.
PieterT (12-4-2021 om 15:06)
Dit is puur burgertje pesten waar je je diep voor moet schamen.
Cookie-instellingen beheren