Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Inbreker Axel opgepakt dankzij getuige

Toegevoegd: 12-04-2021, 11.40 uur
Inbreker Axel opgepakt dankzij getuige
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AXEL - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in Axel een inbreker aangehouden. De agenten kwamen hem op het spoor naar aanleiding van een melding van een getuige.


De getuige hoorde in de nacht van zondag 11 op maandag 12 april een hoop lawaai vanuit een leegstaand pand aan de Julianastraat in Axel. Omdat er in hetzelfde pand al een keer eerder was ingebroken belde hij de politie vanwege deze verdachte situatie.

Agenten zijn, samen met een hondengeleider en zijn surveillancehond, ter plaatse gegaan. Na even zoeken op het terrein troffen zij rond 02.35 uur een 44-jarige man uit Axel aan op het erf. De man verstopte zich en hoopte dat hij niet gezien zou worden door de politie. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij maandag wordt gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (12-4-2021 om 22:48)
Ook de melder complimenten.En geweldig werk politie
Rini de jonge (12-4-2021 om 20:49)
Die was in mijn tuin ik heb hem betrapt
kees (12-4-2021 om 12:48)
Complimenteren politie Zeeuws-Vlaanderen.
Cookie-instellingen beheren