Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks diefstallen katalysatoren uit Toyota Priussen

Toegevoegd: 13-04-2021, 10.05 uur
Reeks diefstallen katalysatoren uit Toyota Priussen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Het politieteam Oosterscheldebekken signaleert een opvallende reeks diefstallen van katalysatoren uit hybride personenauto's.


Volgens de politie zijn afgelopen week verschillende meldingen binnengekomen van diefstallen van katalysatoren vanuit auto's van het merk Toyota en het type Prius. Volgens de politie is zo'n diefstal binnen enkele minuten gepleegd.

De politie roept mensen op om alert te zijn op verdachte situaties. “Ziet u een verdachte situatie bij personenauto's of nabij een Toyota Prius en vertrouwt u het niet? Bel dan 0900-8844 of bij spoed 112”, zo vraagt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (13-4-2021 om 17:07)
Wat moeten ze daar in vredesnaam mee?? Ze verzinnen ook van alles, tegenwoordig...
AntiGSM (13-4-2021 om 11:55)
Dat zijn buitenlandse bendes, een tijd terug op tv geweest bij Opsporing Verzocht. Moet ik eerlijk zeggen dat er daar vrij veel van de daders (ongeveer 99%) getint is. Maar Polen en Bulgaren kunnen er ook wat van. Afijn, smaken genoeg in Nederland!
Johan (13-4-2021 om 11:18)
Even een tip voor de getroffen Toyota eigenaren: Let na reparatie goed op uw auto! De kans is groot dat de dieven nog eens langskomen om nu een splinternieuwe katalysator uit uw auto te stelen....
Achiel van 't Hof (13-4-2021 om 10:32)
Als ik vanavond om 9 uur in Kloosterzande met spoed de politie bel kunnen ze in de tussentijd dat de politie arriveert nog wel zo'n 10 katalysatoren jatten.
Cookie-instellingen beheren