Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden plantjes in wietkwekerij boven café

Toegevoegd: 13-04-2021, 15.46 uur
Honderden plantjes in wietkwekerij boven café
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - Boven een café in Stavenisse heeft de politie dinsdagochtend een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt. Vooralsnog is er niemand aangehouden.


De kwekerij bevond zich boven een horecazaak aan de Stoofdijk. Volgens de politie stonden binnen ruim 400 planten. De politie onderzoekt nog wie de kwekerij precies in beheer had. Er is nog niemand gearresteerd.

De politie laat weten dat de kwekerij vandaag wordt geruimd door een gespecialiseerd bedrijf en dat de stroom voor de plantage buiten de meter om werd afgenomen. Er zal dan ook aangifte gedaan worden van de diefstal van elektriciteit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Importzeeuw (13-4-2021 om 15:57)
Ik snap dat wel. Het water staat ze aan de lippen door deze onzinnige lockdown. Hoe moeten ze anders de rekeningen betalen?
Cookie-instellingen beheren