Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fatale brand Kapelle: Geen misdrijf maar triest ongeluk

Toegevoegd: 13-04-2021, 19.39 uur
Volgens de politie was er sprake van een 'triest ongeluk' en is een misdrijf uitgesloten.
Volgens de politie was er sprake van een 'triest ongeluk' en is een misdrijf uitgesloten.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De fatale brand gisteravond in Kapelle is het gevolg van een "triest ongeluk". Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt. Het politie-onderzoek is afgerond.


Bij de brand aan het C.D. Vereekeplein brak rond 22.15 uur uit. Er kwam al snel veel rook vrij. Omdat er nog iemand binnen zou zijn, probeerde de brandweer de voordeur open te breken. Toen dat niet lukte, werd een ruit vernield om zo de woonkamer te kunnen betreden. De bewoner werd vervolgens aangetroffen en naar buiten gebracht. Daar werd het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel. Helaas mocht de hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer, de bewoner van het huis.

Vandaag werd door de politie onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. "Hierbij is vastgesteld dat sprake is van een triest ongeluk en dat geen sprake was van een misdrijf. Het politieonderzoek is daarmee afgesloten", zo liet de politie rond 19.25 uur weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren