Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie controleert samen met kinderen op snelheid

Toegevoegd: 13-04-2021, 20.55 uur
Vandaag werd gecontroleerd bij de Duinstraat in Koudekerke.
Vandaag werd gecontroleerd bij de Duinstraat in Koudekerke.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De politie heeft vandaag samen met leerlingen van Archipelschool De Sprong gecontroleerd op snelheid. Hierbij werden verschillende overtredingen geconstateerd.


De basisschoolleerlingen hielpen bij de controle aan de Duinstraat. Hier geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur maar niet iedereen houdt zich aan deze limiet. Ook vandaag reden sommige weggebruikers te hard. Eén persoon reed zelfs 51 kilometer per uur. De politie heeft de overtreders beboet.

De Walcherse politie heeft de afgelopen tijd vaker gecontroleerd op snelheid. Dit gebeurde onder meer bij de Middelburgsestraat in Koudekerke, de Mariekerkseweg in Grijpskerke en de Oostkapelseweg in Serooskerke (W). Ook hierbij werden meerdere overtredingen geconstateerd. De politie is van plan de komende tijd vaker te gaan controleren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (16-4-2021 om 09:57)
Ze zouden ook eens kunnen proberen om kinderen eens wat standaard verkeerslessen mee te geven zoals richting aangeven (vinger uitsteken) want dat leren ze nergens meer en dus zijn deze kinderen ook gevaarlijk in het verkeer (vooral voor zichzelf)! Wat ze wel leren is met een telefoon pielen op de fiets, dat lukt fantastisch (denken ze).
Wim (14-4-2021 om 19:02)
Prima werk van politie die hier door zien wat niet goed is moest meer gebeuren
Achiel van 't Hof (14-4-2021 om 14:47)
Een weg waar je jarenlang gewoon netjes 50 mocht want doorgaand. https://goo.gl/maps/GzukWQKpWzVZ81mB6 Zie het probleem niet.
Marcel de Bruijn (14-4-2021 om 12:45)
Ik rij altijd met een grote boog om Koudekerke heen.
fietser (14-4-2021 om 11:39)
Geweldig, kan niet dikwijls genoeg. Kinderen leren er van en de automobilist die te hard rijdt en aangesproken wordt hopelijk ook.
Peter Quest (14-4-2021 om 10:39)
Wat is nu 30km/h? De elektrische fietsen rijden je voorbij. De brommers knallen je voorbij en zelfs de politie zit op je achterbumper te plakken van schiet nu eens op. Beetje hypocriet om dan iedereen te bekeuren. Ben niet tegen bekeuren maar in 99% van de gevallen is de 30km/h niet eens duidelijk. Kijk even op de Duinweg in Oostkapelle. Mag je 30km/h. Verkeer van rechts, oh dat weten de meeste niet eens 30km/h? Oh is dat zo. . Rij met je fietsje maar eens over de Duinsbeeksweg in Oostkapelle . Daar mag je blij zijn dat je het ├╝berhaupt overleeft op de fiets. Daar komen duizenden fietsers voorbij maar juist daar is geen agent te bekennen. En dan gaan ze staan in Koudekerke waar geen hond te bekennen is.
Cookie-instellingen beheren