Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 158 km

Auto botst met scooter in Vlissingen

Toegevoegd: 14-04-2021, 15.15 uur - Update: 14-04-2021, 15.23 uur
De botsing vond plaats bij de kruising van de President Rooseveltlaan met de Gildeweg
De botsing vond plaats bij de kruising van de President Rooseveltlaan met de Gildeweg
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een bestuurder is maandagmiddag gewond geraakt na een aanrijding in Vlissingen. Een van de bestuurders liep bij het ongeluk lichte verwondingen op.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur bij de kruising van de President Rooseveltlaan met de Gildeweg. Een automobilist zag bij het afslaan een scooterrijder die rechtdoor ging over het hoofd.

De scooterrijder werd na het ongeluk kort gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na het afleggen van een verklaring konden de beide partijen hun weg weer vervolgen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (16-4-2021 om 19:52)
@iedereen voor mij.. ik hoop dat jullie geen rijbewijs hebben en zo min mogelijk fietsen / buiten komen. Er is niks mis met die situatie daar. De bocht is niet te kort. De heg is nooit te hoog en zo kan ik nog wel ff doorgaan
Vlissinger (15-4-2021 om 21:57)
@Marcel de Bruijn idd als scooter/moter rijder moet je, jezelf breed opstellen terbescherming van je zelf
Grote Smurf (15-4-2021 om 20:38)
@Piepje, zeker een gevaarlijk plekje. Ik heb daar regelmatig aanrijdingen gezien tussen fietser/scooter en een auto. Dat komt omdat die bocht te kort is. Die langwerpige rotonde (links van de foto) ernaast is nog gevaarlijker. Maar liefst 3 doorgangen voor fietsers op dat korte stukje. Alsof het tever is om tot het midden te fietsen? De buitenste twee heeft de fietser voorrang en de middelste dan weer niet. Dan nog eens die vaak te hoge heg om de onoverzichtelijkheid af te maken.
Douwe dabert (15-4-2021 om 20:16)
Als je daar niet bekend bent dan is dat een gevaarlijk stuk weg. Ik snap niet dat ze dat zo gemaakt hebben.
Piepje (14-4-2021 om 20:23)
Toch wel gevaarlijk plekje dat
Marcel de Bruijn (14-4-2021 om 18:03)
Misschien moeten die scooters eens wat defensiever rijden.
Cookie-instellingen beheren