Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Politie zoekt getuigen leksteken banden Vlissingen

Toegevoegd: 15-04-2021, 13.21 uur
Politie zoekt getuigen leksteken banden Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van het leksteken van meerdere autobanden in Vlissingen. De banden zouden woensdagmiddag zijn lekgestoken.


De betreffende auto stond woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 14.30 uur geparkeerd in de Badhuisstraat in Vlissingen ter hoogte van nummer 18 toen een vandaal zijn slag sloeg en meerdere autobanden van het voertuig lek stak.

De eigenaar van de auto heeft inmiddels aangifte gedaan van de vernieling. De politie doet nu onderzoek naar de daad op woensdag. Via Facebook roepen agenten mensen die iets hebben gezien van de vernieling op om contact op te nemen met de politie. Specifiek is de politie op zoek naar een oudere man in een scootmobiel die mogelijk iets van het incident gezien zou hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (15-4-2021 om 20:37)
@Vlissinger: Vervelend om te zeggen maar dat heet klassejustitie. Waarschijnlijk is het slachtoffer nu iemand die hoog staat aangeschreven in het gemeentehuis en u bent maar een lastige burger die gewoon zijn belasting moet afdragen en verder zijn mond moet houden.
kl (15-4-2021 om 19:26)
vlissinger, dat is de kracht van de "vlissingese politie: niks
Vlissinger (15-4-2021 om 14:05)
Het is wel hypocriet van de politie, toen mijn autoruiten waren ingeslagen kon ik geen aangifte doen omdat de pakkans nihil was. Maar lekgestoken banden heeft dus wel kans??? Kansloos die krijg je niet te pakken tenzij je zo iemand op heterdaad in de kraag vat.
Cookie-instellingen beheren