Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Lekkage aan vat op industriepark bij Hoek

Toegevoegd: 15-04-2021, 13.41 uur - Update: 16-04-2021, 10.04 uur
Lekkage aan vat op industriepark bij Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - Een vat op het industriepark bij Hoek heeft donderdagochtend een vloeistof gelekt.  Dankzij snel handelen van het aanwezige personeel kon de lekkage snel worden gestopt.


De lekkage vond 's ochtends plaats op het industriepark aan de Herbert H. Dowweg bij Hoek. Een vloeistof kwam vrij door een lekkage in een vat op het terrein. De bedrijfsbrandweer heeft de gelekte vloeistof met een schuimlaag afgedekt. Hoe het incident kon gebeuren, is nog niet bekend.

Direct rond de lekkage werden korte tijd verhoogde waardes gemeten, het daar aanwezige personeel heeft uit voorzorg geschuild. Op en rond het bedrijfsterrein zijn metingen verricht, daarbij zijn geen verhoogde concentraties gemeten. Ook is er geen geur buiten de hekken waargenomen door de meetploeg van de brandweer. De gelekte vloeistof wordt zo spoedig mogelijk opgeruimd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R2 (15-4-2021 om 22:09)
Van alle vaten weten ze precies wat er in zit anders mogen ze er niet eens staan. En zijn ze strafbaar volgens de wet. Ook valt het op dat het op het industriepark staat en er niet bij staat wie de eigenaar is.
Arie Reijnhout (15-4-2021 om 19:08)
Om 9.45 was er al een melding hiervan, en was de hoofdpoort voor iedereen afgesloten. Om 12.15uur was de stremming opgegeven. Ruim 2 uur voor de poort gestaan!!!!!!!
Ronald (15-4-2021 om 18:45)
Zal wel weer een onschuldige vloeistof zijn zeker ?
P (15-4-2021 om 17:14)
En om wat voor vloeistof ging het dan???
Cookie-instellingen beheren