Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 80 km

Vrouw in Vlissingen op straat beroofd van tas

Toegevoegd: 16-04-2021, 15.27 uur
Vrouw in Vlissingen op straat beroofd van tas
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 45-jarige vrouw uit Vlissingen is vanochtend in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een brutale straatroof.


De vrouw pakte rond 10.00 uur in de Glacisstraat een tas uit haar auto. Toen ze het voertuig vervolgens op slot deed, werd haar tas weggegrist. Het slachtoffer zag de dader op een fiets wegrijden richting de Scheldestraat. De politie deed buurtonderzoek maar vond niemand meer die voldeed aan het signalement.

Het slachtoffer heeft bij de politie aangifte gedaan. In de tas zaten volgens de politie een iPad en kleding. Mogelijk was iemand getuige van het incident. De politie roept daarom mensen die iets van de beroving gezien hebben om contact op te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-4-2021 om 22:49)
Mischien de iPad traceren en de adres van de dader achterhalen ? https://support.apple.com/nl-nl/HT201472
Redouane (17-4-2021 om 22:02)
Hippo, natuurlijk keur ik de straatroof niet goed of dat het slachtoffer bewust haar tas heeft laten stelen. Maar het had voorkomen kunnen worden, als de vrouw in kwestie wat oplettender was geweest. Je moet eens weten hoeveel onheil jezelf kan besparen als je alert bent en over je eigen eigendommen bewaakt. En wat betreft de persoonsbeschrijving van de dader zal ook niet zo sterk geweest zijn dat ze de dader in de kraag konden vatten.
Hippo (17-4-2021 om 17:44)
Redouane pardon. Is het niet zo dat een ander gewoon met z'n tengels van jou spullen af moet blijven? Dit is de wereld op z'n kop. Vind jij net al zo normaal dan dat het slachtoffer maar beter uit had moeten kijken? Belachelijk
son (17-4-2021 om 08:53)
sja van mij mag ook op elke hoek vd de straat weer een agent terug komen, aahhh misschien dan een camera want personeel erbij is natuurlijk te duur om de burger te beschermen...
Redouane (16-4-2021 om 22:59)
Kwestie van onoplettendheid Les voor de vrouw in kwestie is om voortaan alert te zijn. Niet alleen met de auto op slot doen, maar ook de handtas vast te houden.
Mijn mening (16-4-2021 om 18:19)
Een beschrijving van de dader zou kunnen helpen om yoesoef, Peter, Hassan of jan te pakken.
Cookie-instellingen beheren