Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man (39) bedreigt agenten met de dood in Goes

Toegevoegd: 17-04-2021, 09.41 uur
Man (39) bedreigt agenten met de dood in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 39-jarige man is vannacht opgepakt in Goes omdat hij agenten zou hebben bedreigd met de dood. Dat gebeurde na een melding van geluidsoverlast.


De politie kreeg de melding van geluidsoverlast rond middernacht binnen vanuit de Breitnerstraat. Een persoon zou zich hier misdragen. Ter plekke troffen agenten de 39-jarige man aan. Hem werden boetes aangezegd voor openbare dronkenschap en het overtreden van de avondklok. Vervolgens escaleerde de zaak.

"De verdachte verzette zich, versperde de agenten de weg en bedreigde hen met de dood. De agenten wilden hem voor bedreiging aanhouden, maar de verdachte verzette zich heftig waarop assistentie werd gevraagd en de pepperspray gebruikt moest worden om te voorkomen dat de agenten gewond zouden raken", zo vertelt de politie vanochtend.

De verdachte werd rond 00.15 uur aangehouden en zit sindsdien vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (17-4-2021 om 18:39)
Wat een triest figuur is dit.
Michel (17-4-2021 om 13:35)
De eerst komende jaar deze aso niet meer vrijlaten.
Joris (17-4-2021 om 11:17)
"Is de wijn in de man dan is de wijsheid in de kan."
Cookie-instellingen beheren