Weerbericht:
Vandaag (zomers) warm, maar ook kans op onweer. Maandag koeler
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Zes arrestaties voor drugshandel op oa Tholen

Toegevoegd: 17-04-2021, 10.18 uur
Zes arrestaties voor drugshandel op oa Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft eind maart en begin april in totaal zes personen aangehouden die zich bezig zouden hebben gehouden met drugshandel in West-Brabant en Tholen. De zes worden ook allemaal verdacht van witwassen.


De politie en het Openbaar Ministerie (OM) verdenken de zes ervan al jaren in verdovende middelen te handelen. Dat zou naast op Tholen zijn gebeurd in onder meer Bergen op Zoom, Hoogerheide, Putte en Roosendaal. De recherche heeft de afgelopen tijd in twee woningen in Bergen op Zoom onderzoek gedaan.

Vijf verdachten zijn mannen van 17, 27, 30 (2x) en 52 jaar oud. De zesde verdachte is een 56-jarige vrouw. Alle verdachten komen uit Bergen op Zoom. Drie verdachten zitten nog vast in verband met onderzoek. De vrouwelijk verdachte is op 1 april aangehouden en inmiddels weer op vrije voeten. De 17-jarige verdachte is 15 april, met enkelband, in vrijheid gesteld en ook de 52-jarige verdachte is op vrjie voeten. Hij is nog wel verdachte.

Vijf van de zes verdachten hebben volgens de politie een familieband met elkaar.  De recherche doet nog verder onderzoek naar de handel en wandel van het zestal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren