Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand onder carport vakantiewoning Scharendijke

Toegevoegd: 17-04-2021, 12.53 uur
Overslag naar de woning kon worden voorkomen.
Overslag naar de woning kon worden voorkomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Bij een vakantiewoning aan Het Baken in Scharendijke heeft zaterdag brand gewoed in een carport. Een boot raakte hierbij beschadigd. Niemand raakte gewond.


De brand werd rond 11.35 uur opgemerkt. Binnen korte tijd werd opgeschaald naar middelbrand. Nadat het eerste blusvoertuig ter plaatse was gekomen, werd het nader bericht 'kleine brand' gegeven. Vijf minuten later volgde het sein 'brand meester'. Er werden twee blusvoertuigen ingezet. De eveneens opgeroepen watertankwagen werd uiteindelijk niet meer ingezet.

De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. De carport liep wel flinke schade op. Een speedboot die onder de carport stond is door de brandweer weggehaald. De boot heeft wel brandschade opgelopen. Tegen 13.00 uur kon ook de laatste tankautospuit terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren