Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Boetes bij avondklokcontrole N256 Zierikzee

Toegevoegd: 17-04-2021, 18.48 uur
Boetes bij avondklokcontrole N256 Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij de Weg naar de Val (N256) bij Zierikzee hebben handhavers vrijdagavond verschillende bekeuringen uitgedeeld voor het niet naleven van de avondklok.


De controle werd gehouden door handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland en studenten van de Zadkine Veiligheidsacademie. In totaal werden de inzittenden van zo’n 50 voertuigen aan een controle onderworpen.

De handhavers bekeurden vijf personen voor het niet naleven van de avondlok. Eén persoon werd beboet voor het niet bij zich hebben van een geldig identiteitsbewijs.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren