Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (16) mishandeld na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 18-04-2021, 08.39 uur
Meisje (16) mishandeld na aanrijding Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt de mishandeling van een 16-jarig meisje gisteren aan het begin van de avond op de Paul Krugerstraat in Vlissingen.


Nabij de kruising van de Paul Krugerstraat en de Scheldestraat zou het meisje rond 18.30 uur zijn aangereden door een auto. Omdat de ketting van haar fiets was gelopen, was ze vervolgens verder gaan lopen. Even later kwam de vermoedelijke bestuurder van de auto haar tegemoet en werd ze geslagen.

Het meisje heeft aangifte gedaan. De politie doet nu onderzoek en roept hierbij de hulp in van eventuele getuigen. Hen wordt gevraagd zich te melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex. (18-4-2021 om 09:34)
Nou, wat een flinke vent ben je dan. Had ie bij mij eens moeten proberen, mafklapper. Veel sterkte voor het meisje ,die ongetwijfeld heel geschrokken is geweest.
w.wisse wisse (18-4-2021 om 09:10)
Kleur van de auto en dader zou het oplossen vergemakkelijken .
Cookie-instellingen beheren