Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Mountainbiker mishandelt appelgooiende wandelaar

Toegevoegd: 18-04-2021, 18.28 uur
Mountainbiker mishandelt appelgooiende wandelaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DISHOEK - Op het duinpad bij Dishoek (Koudekerke) is zondagmiddag een 66-jarige wandelaar uit Vlissingen mishandeld door een mountainbiker. Dat gebeurde nadat de wandelaar een appel naar een mountainbiker had gegooid die hem 'van de sokken' had gereden. De politie zoekt getuigen.


De Vlissinger liep rond 14.00 uur over het duinpad toen hij volgens de politie van de sokken werd gereden door twee mountainbikers. De wandelaar schrok en gooide een appel naar de fietsers. Vervolgens passeerden twee andere mountainbikers die vermoedelijk bij de eerste twee hoorden. Eén van de laatstpasserende fietsers gaf de wandelaar tijdens het passeren een dreun, zo schrijft de politie op Facebook.

Na het incident fietsten de mountainbikers met hoge snelheid door. Door de uitgedeelde klap viel de wandelaar in de bosjes. Hij liep hierdoor een hoofdwond op. De Vlissinger heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak nu in onderzoek. Getuigen worden gevraagd om te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (19-4-2021 om 19:43)
Totaal geen respect voor anderen. Als je met je hond loopt (aangelijnd) dan rijden ze nog je hond omver, fijn volk! Ik moet als ik hard wil rijden met mijn auto of motor naar het circuit, laat dan dat spul ook niet toe op de openbare weg en zeker niet op wandelpaden. Ze eigenen zichzelf ieder stukje pad toe....
klara (19-4-2021 om 19:27)
wielrensukkels en moutain(Bergen) rijders, denken maar aan 1 ding "AAAAAANNNNN de KKKKKKaaaannnnnTTTTTTT???????
Moeder (19-4-2021 om 17:28)
Middelburg er, die biker reed de wandelaar éérst aan.. Is ook niet netjes he. De appel liep hij natuurlijk te eten en gooide hij uit schrik naar de biker zn hoofd.. Ben met K eens: respect over en weer!!!
Ik (19-4-2021 om 17:15)
Waar 2 kijven hebben 2 schuld.
Stephan Schwencke (19-4-2021 om 17:00)
De foto boven het artikel wekt de suggestie dat fietsen op het duinpad bij Dishoek is toegestaan. De foto is echter gemaakt bij Zoutelande waar fietsen/mountainbiken voorheen was toegestaan (nu ook niet meer) De mountainbikers waren dus al per definitie in overtreding. Ik heb deze reactie gister ook al gestuurd en deze is niet geplaatst, wat is de reden daarvan ? Mijn reactie is gebaseerd op louter feiten.
jacob (19-4-2021 om 14:20)
K en Middelburger dus de mountainbikers hebben de vrije hand en malen niet om voetgangers door zich aan te passen. Het zijn net als vele nep coureurs gewoon aso rijders. Van mij mogen zulke lui weg blijven uit de natuur.
Cookie-instellingen beheren