Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Mountainbiker mishandelt appelgooiende wandelaar

Toegevoegd: 18-04-2021, 18.28 uur
Mountainbiker mishandelt appelgooiende wandelaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DISHOEK - Op het duinpad bij Dishoek (Koudekerke) is zondagmiddag een 66-jarige wandelaar uit Vlissingen mishandeld door een mountainbiker. Dat gebeurde nadat de wandelaar een appel naar een mountainbiker had gegooid die hem 'van de sokken' had gereden. De politie zoekt getuigen.


De Vlissinger liep rond 14.00 uur over het duinpad toen hij volgens de politie van de sokken werd gereden door twee mountainbikers. De wandelaar schrok en gooide een appel naar de fietsers. Vervolgens passeerden twee andere mountainbikers die vermoedelijk bij de eerste twee hoorden. Eén van de laatstpasserende fietsers gaf de wandelaar tijdens het passeren een dreun, zo schrijft de politie op Facebook.

Na het incident fietsten de mountainbikers met hoge snelheid door. Door de uitgedeelde klap viel de wandelaar in de bosjes. Hij liep hierdoor een hoofdwond op. De Vlissinger heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak nu in onderzoek. Getuigen worden gevraagd om te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (19-4-2021 om 13:06)
wat zijn deze mountainbikers toch een stel egoisten .eert die man van 66 van zijn sokken rijden en als hij dan door een schrikreactie die appel naar een van hem gooit komen hun maats achterop om hem nog een dreun te geven dat die meneer in de bossen beland .en dan hard weg fietsen ,dan zijn jullie echte lafaards. en Middelburger als jij mij zoiets zou flikken dan krijg jij alles naar jou kop wat ik op dat moment maar kan vinden .die man gooide die appel niet zomaar maar daar ga jij aan voorbij .voor die mountainbikers moeten aparte routes komen want velen net als wielrenners rijden als idioten .rekening houden met mede weg gebruikers is er zelden bij .dat vind ik vrij asociaal
L (19-4-2021 om 12:08)
Waarom kunnen mensen elkaar niet gewoon met respect behandelen? Voor beide partijen is wat te zeggen!
Jaap (19-4-2021 om 11:08)
Mountainbikers zijn gewoon figuren die met aso-dna in hun bloed zijn geboren, op enkele goedwilllenden na. Ze hebben niets te zoeken op wandelpaden of duinpaden, en wat mij betreft is een appel nog een te zacht voorwerp om naar dit tuig te gooien als ze een nietsvermoedende wandelaar van de sokken rijden.
FE (19-4-2021 om 11:04)
Mountainbikers horen niet in een natuurgebied, waar wandelaars lopen. Mountainbikers horen in een afgesloten aangelegd mountainbike terrein, waar zij hun sport kunnen beoefenen.
Richard van Duin (19-4-2021 om 10:33)
Ik hou zelf ook fietsen , wielrennen, mountainbike,, maar ga iemand geen dreun gevenomdat een appel gooit vanwege dat hij schrok. Je gaat zo je eigen glazen ingooien , dan is het afgelopen met mountainbike daar.
John (19-4-2021 om 10:08)
Als je van je sokken wordt gereden is niet ok, maar een appel gooien dan ben je niet goed bij je hoofd. Beide schuld aan iets compleet onnodigs...
Cookie-instellingen beheren