Weerbericht:
Vannacht lokaal mist. Overdag (onweers)buien, later in het westen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Westkapelle blijkt vals alarm

Toegevoegd: 19-04-2021, 10.41 uur
Woningbrand Westkapelle blijkt vals alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WESTKAPELLE - De brandweer is in de nacht van zondag op maandag in Westkapelle uitgerukt voor een valse melding van een woningbrand. Ter plaatse zagen de brandweermannen dat er niets aan de hand was.


De brandweerposten van Westkapelle en Zoutelande kregen rond 02.15 uur een melding binnen dat er brand zou zijn uitgebroken in een woning aan de Molenwal in Westkapelle. Tijdens het aanrijden kregen de brandweermannen al informatie dat het mogelijk een valse melding betrof. Hierop reden zij zonder spoed door richting de locatie.

Eenmaal ter plaatse zagen de spuitgasten dat er inderdaad weinig aan de hand was in en rondom de woning. Voor de zekerheid voerden de brandweermannen nog wel een korte verkenning uit bij het gebouw. Uit die verkenning bleek dat er niets aan de hand was waardoor de brandweer terug kon keren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini de jonge (19-4-2021 om 13:11)
Lollig geweest valse melding staat 5 jaar torentijd
Cookie-instellingen beheren