Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gestolen auto dankzij tips buurtbewoners opgespoord

Toegevoegd: 19-04-2021, 17.52 uur
Gestolen auto dankzij tips buurtbewoners opgespoord
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUWERKERK - De politie heeft op zondag 18 april 2021 een 23-jarige man uit Vogelwaarde aangehouden voor heling. Hij zat namelijk in een auto die in de nacht van 14 op 15 april in België was gestolen.


De man kon op de Stoofheule worden aangehouden na tips van alerte buurtbewoners. Zij meldden op de avond van 18 april in de buurtapp dat op de Magnoliastraat twee mannen zich verdacht hadden ophielden in de buurt van een geparkeerde auto.

Ze waren vervolgens weggereden in een grijze Pick Up met Belgisch kenteken. Even daarna kwam vanuit de Stoofheule een soortgelijke melding. Agenten troffen rond 23.00 uur de auto van de zich verdacht gedragende personen inderdaad aan op de Stoofheule.

Er zat echter slechts één persoon in het voertuig. Nadat was vastgesteld dat de auto gestolen was en de man gezocht werd, is hij aangehouden. De andere persoon is niet meer aangetroffen. Ook had hij nog een vonnis openstaan van 10 dagen in de gevangenis zitten of 627 euro betalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren