Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer sloot Stationsstraat Kapelle af voor gaslek

Toegevoegd: 19-04-2021, 20.36 uur
Het lek was ontstaan in de Stationsstraat
Het lek was ontstaan in de Stationsstraat
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De brandweer heeft maandagochtend een straat in Kapelle afgesloten voor een gaslek. Het lek was ontdekt tijdens een grondmeting.


De brandweer van Kapelle kreeg rond 11.00 uur een melding van een gaslekkage aan de Stationsstraat. Ter plaatse was men een grondmeting aan het doen waarbij het lek werd ontdekt.

Bij een gasmeting leek het lek bij de hoofdleiding te zitten. Daarom sloot de brandweer de straat helemaal af voor verkeer. DNWG kwam ter plaatse om de leiding op te graven zodat deze afgesloten kon worden. Zodra de leiding was afgesloten kon er een reparatie kan worden uitgevoerd.

Toen DNWG ter plaatse kwam en de juiste lokatie van de leiding vast wist te stellen, nam het bedrijf het incident over. Hierdoor kon de brandweer weer terugkeren naar de post.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren