Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bestuurder Oostburg krijgt rijverbod voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 20-04-2021, 13.49 uur
Bestuurder Oostburg krijgt rijverbod voor rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - De politie heeft in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 april een rijverbod aan een bestuurder opgelegd. De man testte bij een speekseltest positief op verschillende soorten drugs.


De politie zag rond 01.15 uur op de Grote Beer in Oostburg een personenauto rijden met vijf mensen erin. Ze hielden de auto staande om de inzittenden te controleren.

Alle vijf personen in de auto kregen een bekeuring voor het overtreden van de avondklok. De bestuurder bleek daarnaast onder invloed van drugs te rijden. Hij moest een speekseltest ondergaan. Hieruit bleek dat hij onder invloed was van amfetamine, methamfetamine en cocaine.

De man, een 21-jarige inwoner van Oostburg, is aangehouden. Van hem is een bloedmonster afgenomen. Medewerkers van het NFI onderzoeken het bloedmonster. Als de uitslag van het onderzoek bekend is dan neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak. Voor nu moment kreeg de man een algeheel rijverbod van 24 uur. Hij mag geen enkel voertuig besturen in die tijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren