Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt koperdief in Vlissingen aan

Toegevoegd: 20-04-2021, 15.33 uur
Politie houdt koperdief in Vlissingen aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Vlissingen een koperdief aangehouden. De verdachte probeerde nog te vluchten maar werd na een korte achtervolging aangehouden.


In de vroege morgen kreeg de politie een melding dat er bij verzorgingstehuis Ter Reede in Vlissingen gerommel op het dak gehoord werd. Omdat daar eerder al eens een poging tot diefstal was, ging de politie met meerdere eenheden ter plaatse.

Direct na aankomst had de politie de omgeving afgezet om zo alle mogelijke vluchtwegen te blokkeren. Op een gegeven moment zag een agent een persoon op het dak lopen. Na het zien van de agent begon de verdachte over het dak te rennen. Hierop klommen agenten een steiger op om het dak te bereiken.

Eenmaal op het dak hadden zij goed zicht over de omgeving. De agenten op het dak konden hun collega's aanwijzingen gegeven over de vluchtroute van de verdachte die inmiddels het dak af was geklommen. Na een korte achtervolging te voet wisten agenten de dief in de boeien te slaan.

Na onderzoek bleek dat op het dak koperen kabels waren losgemaakt door de verdachte. Vermoedelijk wilde de dief deze later verkopen. Door de oplettendheid van de medewerkers van het verzorgingstehuis konden de agenten de verdachte op heterdaad aanhouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (22-4-2021 om 12:01)
zijn waarschijnlijk aardleidingen van bliksemafleiders, jammer dat je ze niet onder spanning mag zetten zodra iemand eraan komt, en die daar ook niet hoort te zijn...
mic (21-4-2021 om 09:30)
Top, mooi werk
Cookie-instellingen beheren