Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Sneeuw zorgt voor overlast en leuke kiekjes

Toegevoegd: 08-02-2007, 21.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De diverse sneeuwbuien die sinds vanochtend over onze provincie zijn getrokken, hebben op veel plaatsen voor overlast gezorgd. Ook waren er diverse aanrijdingen.

Dertig aanrijdingen
Volgens de politie Zeeland hebben zich tot vanmiddag kwart voor zes een kleine dertig aanrijdingen voorgedaan. De meeste ongelukken vonden plaats in de regio Oosterscheldebekken: in totaal 14 botsingen. Op Walcheren gebeurden acht ongelukken en in Zeeuws-Vlaanderen ging het om vier botsingen. In totaal vonden dus 26 aanrijdingen plaats.

Letsel
Niet overal bleef het bij blikschade. In totaal ging het om zes gewonden. Geen van hen had ernstig letsel. Veel van de botsingen werden veroorzaakt doordat bestuurders niet tijdig konden remmen of totaal geen controle meer over hun voertuig hadden en daardoor op andere voertuigen botsten.

Zie ook:
- 08/02/2007: Overzicht materiele aanrijdingen gladheid
- 08/02/2007: Belgische truck botst op boom in Ritthem
- 08/02/2007: Man gewond na glijpartij Deltaweg Kats
- 08/02/2007: Gewonden bij aanrijding Veerseweg M'burg
- 08/02/2007: Nekklachten na aanrijding Sint Maartensdijk


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren