Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 45 km

Vlissinger is rijbewijs kwijt na overtredingen op A58

Toegevoegd: 21-04-2021, 11.22 uur
Vlissinger is rijbewijs kwijt na overtredingen op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft gistermiddag het rijbewijs ingevorderd van een 25-jarige bestuurder uit Vlissingen. 


De bestuurder werd rond 16.00 uur staande gehouden na diverse verkeersovertredingen op de A58 ter hoogte van Goes. Zo gaf hij volgens de politie onder andere geen richting aan en kreeg het overige verkeer te weinig ruimte van de man.

Voor de overtredingen is een bekeuring uitgeschreven. Daarnaast is ook zijn rijbewijs ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (25-4-2021 om 13:49)
@bram goeree; hier ben ik het al jaren helemaal mee eens! Ze doen er werkelijk helemaal niets aan!
bram goeree (24-4-2021 om 12:57)
Maarten dat is niet enkel in Zeeland hoor .het lijkt wel of de doodstraf op richting aangeven staat .niet enkel automobilisten maar alle weg gebruikers .ook neemt het telefoon gebruik weer heel veel toe vooral bij de jeugd op de fiets .controle is hier totaal niet op wat ik op dit moment ook wel begrijp want de politie heeft wel andere dingen te doen in deze tijd en ook de bezuinigingen laten zich nu duidelijk voelen .de regering maakt wel wetten maar geld om die te controleren dat geven ze er niet bij .zo gaat de handhaving naar de kloten en neemt de ergernis toe
Maarten (22-4-2021 om 16:24)
Goede actie. Als je ziet hoe vaak weggebruikers op hun telefoon zitten of totaal niet met het verkeer bezig zijn. Ook op allerlei N-wegen heeft het totaal geen zin om op 20 of 30 meter van de voorganger te rijden, als er een frontale botsing voor je gebeurt kun je het nooit meer aanremmen. Ook op de snelweg halen ze in omdat de ander net geen 100 rijdt. Vervolgens gaan ze met dezelfde snelheid precies voor de ander rijden. Verder snappen ze hier in Zeeland niet dat je richting dient aan te geven bij het verlaten van een rotonde...
Ik (22-4-2021 om 09:57)
Iemand die net uit de luier is en een rijbewijs heeft die hij misbruikt zeg ik ook afnemen en niet meer terug geven. Zulke lui hebben overal lak aan. Goed werk politie.
Cookie-instellingen beheren