Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Ravage na ongeluk in woonwijk Vlissingen

Toegevoegd: 22-04-2021, 22.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een woonwijk in Vlissingen is vanavond een ravage ontstaan na een ongeluk. Drie personenauto’s raakten beschadigd.


Rond 20.45 uur gebeurde de botsing op de Hobeinstraat ter hoogte van de Verkuijl Quakkelaarstraat. Over de toedracht is nog niks bekend gemaakt. In het totaal raakten die voertuigen beschadigd. Door de klap lagen er overal brokstukken op de weg.

Naast een ambulance werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd. Deze heeft assistentie verleend. Meerdere betrokkenen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

De politie heeft kort onderzoek gedaan op de ongevalslocatie. Hierna is een bergingsbedrijf opgeroepen om de voertuigen weg te slepen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rini de jonge (23-4-2021 om 09:24)
kwestie van uitkijken in het verkeer tegen woordig doen de menssen dat niet meer
Loes (23-4-2021 om 08:07)
Je zou er maar betrokken bij zijn, reden als god, spel is over zijn auto aan gort gereden.
Joris (23-4-2021 om 07:03)
Straatracer: 'Sorry agent, ik heb me vergist. Ik dacht dat het een 130 km/u zone was in plaats van 30 km. Waarschijnlijk was ik iets te beneveld van die laatste joint.'
peter (23-4-2021 om 05:20)
nu maar wachten op de professionele hobby forensisch onderzoekers die hier in de reacties wel eens even zullen vertellen wat er gebeurt is waarna vervolgens de hobby rechters hier een veel te extreme straf kunnen verzinnen.
Koos P. (23-4-2021 om 00:26)
30km zone....maar volgens mij ging het wel ietsje harder.
Henk (22-4-2021 om 23:13)
al die haast ook... het kan natuurlijk ook zo'n liggende bestuurder zijn geweest met het petje net boven het randje van het raampje ziet eruit als een frontale botsing op de snelweg met 80km per uur
Cookie-instellingen beheren