Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ravage na ongeluk in woonwijk Vlissingen

Toegevoegd: 22-04-2021, 22.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een woonwijk in Vlissingen is vanavond een ravage ontstaan na een ongeluk. Drie personenauto’s raakten beschadigd.


Rond 20.45 uur gebeurde de botsing op de Hobeinstraat ter hoogte van de Verkuijl Quakkelaarstraat. Over de toedracht is nog niks bekend gemaakt. In het totaal raakten die voertuigen beschadigd. Door de klap lagen er overal brokstukken op de weg.

Naast een ambulance werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd. Deze heeft assistentie verleend. Meerdere betrokkenen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

De politie heeft kort onderzoek gedaan op de ongevalslocatie. Hierna is een bergingsbedrijf opgeroepen om de voertuigen weg te slepen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mafklapper (24-4-2021 om 20:52)
@Zeeuwse al meerdere malen bij de gemeente vlissingen gemeld over dat racen maar ze hebben er schijt aan. Politie is te bang om die lui aan te pakken.
Zeeuwse (24-4-2021 om 08:35)
Ze zouden in Vlissingen eens beter controleren op dat racen overal. In de Aagje Dekenstraat wordt je, als je niet oppast, zo van het zebrapad gereden. Het lijkt wel een racecircuit! Ze zouden beter drempels leggen zodat ze wel langzamer moeten. Dat loopt nog een keer verkeerd af!
Ad (24-4-2021 om 07:51)
Maar wie zat er nu fout?? De auto's staan dusdanig raar op de weg dat dat lastig te achterhalen is... Maar 30 per uur lijkt het sowieso niet te zijn geweest....
Peter (24-4-2021 om 04:49)
Jaap, het ligt niet aan de rechters maar aan de wet, hoe gaat een rechter een hogere straf opleggen dan de wet voorschrijft? Ik denk dat u het niet niet snapt, misschien moet u maar verhuizen, naar Saudie-Arabie of Iran ofzo; waar je voor het minste geringste al opgehangen wordt op het marktplein!
AntiGSM (23-4-2021 om 22:35)
@Peter; je was een kwal en je bent een kwal met je achterlijke opmerkingen. Ga ergens anders een beetje mensen tegen je in het harnas jagen, we hebben hier wel genoeg van je geleerd met je auto van € 200000,- (ben ik nog steeds niet vergeten - zal wel een modelletje zijn of er staat 200000km op).
Lezer (23-4-2021 om 22:14)
deze bezorg dienst had niets met dit ongeval te maken is er enkel slechts bij betrokken geraakt
Cookie-instellingen beheren