Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en enkele buien, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist aangehouden na positieve speekseltest Nieuwdorp

Toegevoegd: 23-04-2021, 10.43 uur
Automobilist aangehouden na positieve speekseltest Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUWDORP - Een automobilist is donderdagmiddag bij Nieuwdorp aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Tijdens een controle kregen de agenten een vermoeden van drugsgebruik waarna de bestuurder positief testte.


De bestuurder, een 27-jarige man uit Rotterdam, reed donderdagmiddag op de Frankrijkweg toen hij de aandacht van de politie trok. Hierop werd hij staande gehouden door de agenten.

Toen de agenten de man controleerden zagen ze dat hij een henneptop bij zich had. Hierop besloten de dienders dat de man een speekseltest moest afleggen. Uit deze test werd de bestuurder positief bevonden op THC. De man is aangehouden en er is bloed afgenomen voor verder onderzoek. De officier van justitie beslist na de uitslag van de bloedafname wat er verder met de Rotterdammer gebeurt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren