Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt tegen lantaarnpaal Goes

Toegevoegd: 23-04-2021, 19.40 uur
De lantaarnpaal was door de botsing geknakt
De lantaarnpaal was door de botsing geknakt
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een automobilist is vrijdagmiddag in Goes tegen een lantaarnpaal gebotst. Bij de eenzijdige botsing raakte niemand gewond, de auto moest door een berger getakeld worden.


De botsing gebeurde rond 14.25 uur op de rotonde van de Nansenbaan in Goes. De auto reed bij het afrijden van de rotonde tegen een lantaarnpaal op de middenberm aan. Door het ongeluk was de lantaarnpaal geknakt en omgevallen. In afwachting van de reparatie is de paal tijdelijk verwijderd.

Bij de botsing was een klein brandje ontstaan in de voorkant van de auto, de brandweer had deze echter snel geblust. De personenauto moest wel getakeld worden door bergingsbedrijf De Moor. Bij het ongeluk is voor zover bekend niemand gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (25-4-2021 om 00:57)
@Peet, ik hoop dat je geen rijbewijs hebt of dat je dit maandag gaat inleveren??? Er is niks onoverzichtelijk aan die rotonde
Peet (24-4-2021 om 13:07)
De bewegwijzering is daar zo onduidelijk aangegeven. Gevaarlijk onoverzichtelijke rotonde.
Cookie-instellingen beheren