Weerbericht:
Vandaag af en toe zon, een enkele bui en een stevige wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Verdachte Goes dreigt te schieten naar agenten

Toegevoegd: 24-04-2021, 10.28 uur - Update: 24-04-2021, 11.09 uur
Verdachte Goes dreigt te schieten naar agenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 34-jarige man uit Goes aangehouden op verdenking van vernieling. De aanhouding verliep niet zonder slag of stoot, de verdachte dreigde te gaan schieten.


De politie kreeg rond 02.10 uur een melding dat in Goes Zuid een man de voordeur van zijn buurman aan het inslaan was. Een agent zag dat een verdachte met een klauwhamer op de voordeur insloeg. De diender waarschuwde hem om de hamer te laten vallen. De verdachte gaf daar echter geen gehoor en aan waarna de politieman pepperspray gebruikte.

Vervolgens vluchtte de verdachte zijn woning in. De agent riep nog naar hem dat hij was aangehouden waarop de man riep dat hij zou gaan schieten als de agenten niet weggingen. Ook gooide hij daarbij voorwerpen in de richting van de agenten.
Omdat de verdachte mogelijk vuurwapengevaarlijk zou zijn, droegen de politiemensen hun kogelwerende vesten. Ook kwam een onderhandelaar ter plaatse. Uiteindelijk lukte het twee hondengeleiders met helmen en schilden de woning te betreden en de verdachte aan te houden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jwz (24-4-2021 om 16:55)
Valt wel méé toch normaal is noord altijd zo negatief nu zuid zo zie je maar eens dat ze overal zitten ongeacht welke buurt zelfs op goede meer normaal komen ze met 10a12man AT voor 1pers te pakken en daarna met ze allen naar de MacDonald toe gezellig!
Peter (24-4-2021 om 14:31)
Er lopen meer gekken rond dan dat er vastzitten, hele fijne buurt zo.
Mijn mening (24-4-2021 om 13:46)
Idioot, je zal er naast wonen.
Cookie-instellingen beheren